02.06.2020
Eesti Rohelise Liikumise suvekool toimub 29. juuni – 2. juuli Läänemaal Algallika külalistemajas.
Kuidas on omavahel seotud avokaado ökoloogiline jalajälg, taimesortide patenteerimine ning mesilaste heaolu? Miks raisatakse toitu, kui inimesed on näljas? Kui oled leidnud end aeg-ajalt mõtisklemast globaalse toidutootmise süsteemi probleemide üle, on ERL-i suvekool just õige koht, kust lahendusi otsida.
Mis toimub?
Loengud ja arutelud oma ala ekspertide juhtimisel, lahenduste visioneerimine ning mõttekaaslaste leidmine.
Maailma toiduprobleemidest räägivad Eestimaa Looduse Fondi ekspert Alex Lotman ning õiglase kaubanduse eestkõneleja Jaanus Välja, taimekaitsevahendite mõju keskkonnale ja inimesele tutvustab Eesti Maaülikooli emeriitprofessor Anne Luik, toidukorvi jalajälje arvutab välja energeetikaekspert Marek Muiste, kohaliku ning hooajalise toidu eelistest räägib permakultuuri disainer Marian Nummert. Lisaks tutvustame toiduminimalismi mõistet ning uurime, kuidas ja mida on kõige mõistlikum ise säilitada.
Ruumi ja aega jääb ka osalejate tõstatatud teemade jaoks, õhtuprogrammiks, uuteks tutvusteks ning ümberkaudse looduse avastamiseks.
Kellele see mõeldud on?
Eelkõige noortele vanuses 18-30, kes soovivad uusi teadmisi, tutvusi ja inspiratsiooni. Oodatud on kõik kestliku toidu huvilised, süsteemimuutus algab ju ikkagi teadmiste jagamisest. Eeldame aktiivset osavõttu kõigil neljal päeval.
Loe lisaks, kuidas registreerida ja palju maksab ERLI kodulehelt
Kommentaarid